|
Senior Member
|
|
Upisi: 1,535
Registriran: Jan 2009
|
|
|

12-07-10, 19:43
Kad poslusas okolo cesto se povede prica o LJUBAVI.Davno sam zakljucio da vode tu pricu najvise oni koji po mojoj ocjeni ne znaju sta je ljubav nego imaju svoju prepostavku koju bi svi morali slijediti ili podrzavati.kao ona izreka:创Ko o cemu, kurva o postenju.创
Ili pak,cesto pricaju o svaleranciji koji nisu nikada to osjetili nego im zelja ali ih ili moral ili neka nemogucnost sprecava.A BASSS BI HTJELI ODERATI NESTO TUDJE!!
Neko tijelo se moze opisati koje ima svoju duzinu , sirinu i visinu .Ljubav bih radije stavio ili locirao s geografskom sirinom i duzinom.Kod koordinatnom sustava cesto se zanemaruje vrijeme kao cetvrta velicina..
Najvise tu pricu vode zene i opravdava im se kao pripadnicima njeznijeg spola.Muski se uvijek hoce malo machotipski reprezentirati.
I bas te osobe pricaju i definiraju ljubav ali ne kako su je dozivjeli nego kako su htjeli dozivjeti a nije se dogodila, kako su je propustili sa starim, tj. bivsim ljubavima pa trenutno nose te rijeci ljubavi kao kriz.
Onda oni famozni leptirici u stomaku i to bas sa tri, cetiri, pet banaka na kicmi.OK, u mladosti se to,intezivnije osjeti ne razmisljajuci o razvoju tih leptirica , niti o rasi, boji i velicini.Rijetko kome padne na pamet da leptirici nastaju od gusjenica i da njih prvo moras imati u stomaku da bi se razvili u divne leptirice.
U svakom slucaju vise volim da mi stomakom kruze cevapcici, neka domaca pita ili grah sa slaninom ,bas tim stomakom kojeg cu protrljati , mada nisam neki bas gurman ali kao znak zadovoljstva ili napretka.Stopa po stopa, kako se noge povecavaju stopa postaje veca pa je cilj tako sve blizi.
Ah ,da, ako bi vec gurnuo ljubav u koordinatni sustav onda bi dodao jos jednu, petu velicinu ,osim sirine, duzine, velicini i vremenu a koja je jako relativna pa me zato prica o ljubavi obicno ugnjavi.....
kad ne bi bilo nas glupi kome bi pametni prodavali pamet
|
 |
Senior Member
|
|
Upisi: 377
|
|
|

12-07-10, 21:28
Citirati:
Orginal upisan od pediculis pubis
Kad poslusas okolo cesto se povede prica o LJUBAVI.Davno sam zakljucio da vode tu pricu najvise oni koji po mojoj ocjeni ne znaju sta je ljubav nego imaju svoju prepostavku koju bi svi morali slijediti ili podrzavati.kao ona izreka:创Ko o cemu, kurva o postenju.创
Ili pak,cesto pricaju o svaleranciji koji nisu nikada to osjetili nego im zelja ali ih ili moral ili neka nemogucnost sprecava.A BASSS BI HTJELI ODERATI NESTO TUDJE!!
Neko tijelo se moze opisati koje ima svoju duzinu , sirinu i visinu .Ljubav bih radije stavio ili locirao s geografskom sirinom i duzinom.Kod koordinatnom sustava cesto se zanemaruje vrijeme kao cetvrta velicina..
Najvise tu pricu vode zene i opravdava im se kao pripadnicima njeznijeg spola.Muski se uvijek hoce malo machotipski reprezentirati.
I bas te osobe pricaju i definiraju ljubav ali ne kako su je dozivjeli nego kako su htjeli dozivjeti a nije se dogodila, kako su je propustili sa starim, tj. bivsim ljubavima pa trenutno nose te rijeci ljubavi kao kriz.
Onda oni famozni leptirici u stomaku i to bas sa tri, cetiri, pet banaka na kicmi.OK, u mladosti se to,intezivnije osjeti ne razmisljajuci o razvoju tih leptirica , niti o rasi, boji i velicini.Rijetko kome padne na pamet da leptirici nastaju od gusjenica i da njih prvo moras imati u stomaku da bi se razvili u divne leptirice.
U svakom slucaju vise volim da mi stomakom kruze cevapcici, neka domaca pita ili grah sa slaninom ,bas tim stomakom kojeg cu protrljati , mada nisam neki bas gurman ali kao znak zadovoljstva ili napretka.Stopa po stopa, kako se noge povecavaju stopa postaje veca pa je cilj tako sve blizi.
Ah ,da, ako bi vec gurnuo ljubav u koordinatni sustav onda bi dodao jos jednu, petu velicinu ,osim sirine, duzine, velicini i vremenu a koja je jako relativna pa me zato prica o ljubavi obicno ugnjavi.....
|
Pedy, prvo sam se ismijala , a tada se zamislila....hm, imam averziju prema leptiricima jer si me podsjetio da se radjaju iz gusjenica, brrr, bojim se gusjenica...
Odlika je pravog ljudskog karaktera i kulture , sto je u stanju napisati ili uciniti dok je zasticen velom anonimnosti...
|
 |
Senior Member
|
|
Upisi: 1,331
Registriran: Feb 2009
|
|
|

26-07-10, 21:30
hm...Pedi...a sta bi sa kapijom i cvijecem iza??? ...
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|

25-08-10, 20:29
Sta sam , a sta bi tio bit?
Vjerojatno se mlogi tak zapitali.Bar se tjesim.Sigurno isto stali pred ogledalo i zapitali se :创Ogledalce,ogledalce, kako ti ja izgledam?创
A ogledalce nak stalozeno:
创Njesta ti narasto trbuscic,a?创
Onda pokusam ga uvuc .... a ge sa njim, opet ostaje unutra.Tad bas i primjetim njeku fleku na ogledalu samo da bi sebi skrenio paznju i zaboaravijo sta mi ogledalce reklo.
Ponovo pitanja:
STA JESAM ...
STA ZELIM.....
Jedna mala pricica:
Cistio jedan cojek auto kad mu dodje njeki tam cojek drugi i upita ga za koju paru.Vaj ni jednu nit drugu:
创More , al ajd ocisti mi auto创
Pomiislio je da ce ovaj odbit ko sta prosjaci obicno budu , okrenu ledja i odu.Vaj prosjak rece da oce .Cojek mu prvi , vlasnik auta, dade pribor za pranje i ciscenje auta.Kad je najavijo da je ocistijo, vlasnik auta pogleda auta i izvadi tri novcanice,svake je veca za duplo od predhodne i upita sta misli koju je zaradio.Prosjak pogleda , normalno oci mu ostadose na najvecoj al se odluci za srednju.Vlasnik auta mu rado tu dade i rece mu:
创Da si reko najmanju do bi ti najvecu , da si rekao najvecu do bi ti najmanju.Vo je sredina i nek bude tvoja创
Prosjaku ostadose ipak oci za nom najvecom a vlasnik mu pokaza najmanju da mu da do znanja sta bi bilo da je bilo.
Tako ja jednoc nesto gledam oko auta kad naidje komsija i pozdravi i tak razminismo koju ric.Pored njega trckarase tri slatka deckica .Jedan od njija ce ocu:
创Tata sta radi taj dida?创
Okrenem se , pogledam ga i pomislim :
创Ma, mamu ti #+#++#+ dida!创
Nasmijesim se u sebi i pomislim.... ma neee opet neke radnje i njegovu mamu,pomislio sam u tom trenutku:Ne znam sta sam , ali zelim biti dida, pravi dida.
Nadam da sam u toj zelji naj prosjak koji je oprao auto......
|
|
Senior Member
|
|
Upisi: 1,710
|
|
|

26-08-10, 14:10
nista ja tebe ne kuzim, dala bi ti da operes auto ali nemam  ali mogul ti cak platiti i tada kada svoje operes?
Niko te nemoze voljeti kao sto te Bog voli.
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|

29-08-10, 10:38
daj mi , samo mi daj
nije vazno kada i razlog
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|

29-08-10, 10:38
cogito ergo sum/ kad ne bude onadk me neja
Kad spomenes corgito , ergo sum onda ce svaka budala znat sta je to .Mozda njeka pametna glava ne.Oni , inace zaboravljaju sve po onoj izreki 创pametni oprastaju samo budale pamte创, pa tako cesto pomisaju no oprastanje sa zaboravljanjem.
U stvari imal taka njeka izreka ko bie vec zno ...hehhe.
Cogito , ergo sum kad kazes onda ce vecina kazat 创Aaaaaaaaaaaaaaaa znam , to je reko...磒a se zamisle i onda njeki od njija pogode ko je onda izreko.On se dosadjivo, imo dvi tri sluge koji su zapisivali svaku njegovu ric i onda prebirali sta je za zapamtit a sta za zaboravit.Da.
Kad bi reko :创Kad me neja ondak me ne bude创 skoro niko nece znat , jer to nije reko njeko ko je zapisan ko pametan.
Oni koji misle da znaju smiso ne prve recenice vole se kretat u finom drustvu , iskesit zube kad cuju tu recenicu mada mozda i ne poznaju srz te iste.
Ja volim onu drugu stranu, sjedit i pamtit rici oni za koje misle da su glupavi , ne jer msilim da sam pametniji neg oni pa da odskacem neg upravo od njija mores cut koju 创pametnu创 , jer dodje iz njiove neuke glave a ne iz neke ucene koja samo citira ili preopravi pa misle da je njiovo, jer mislim da sam dijo njija.
Iva Ankica nije taj, zapisani pametnjakovic. On je reko:创Kad me neja ondak me ne bude创
Nije i nece bit zapisan u njeke pametne ljude al ce ostat u mislima pojedini , bar meni.
On sigurno nije nikad cuo za recenicu 创Cogito,ergo sum 创 al mu urodjena ta smisao.
Njemu mu se i nasmijo tom al nek, ko mu se pronaso u toj recenici , u osobi jednog neukog filozofa.
„Si enim fallor, sum“
Kad bi se cula recenica sigurno bi se jopet ni prvi iscerili , misleci da su ubjedili da su sjebali Ivu Ankica.
Zasmijali bi se ko Mujo kad cuje vic, za svaki slucaj, i drugi put kad skonta.
Jedino sta ne smijes cesto pricati vice koje oni ne rzaumiju jer odvaznima sreca vise pomaze pa suti, gledaj , slusaj ak os zivit u miru jer dodje sve po svoje , kockice se sloze jer od nicega nastane jednog dana ipak nista.
Ko jopet na :创strpljen .spasit创 jer sta je sudito nace kad tad svoj put, jer neja niceg u razumivanju ak nije pri tog bilo u razumu ma koliko bijo ko odvazan i koliko ga sreca sluzila jer sto god da se radi mora se misliti i na kraj , kraj price.
Cojek se uci dok je ziv, stim bi se tio vratit pocetku pocetaka; neuki imaju predispozicije da uce jer im je dijo njija bio neiskoristen i neostecen,oni drugi su se umislili da znaju...
A ja.....Ja sam teska kategorija JA....
Slava im i fala...
|
 |
Senior Member
|
|
Upisi: 720
Registriran: Jan 2010
|
|
|

29-08-10, 10:46
samo ne skontah na kraju ima li jos tog Iva Ankica ili ga vec ne bude?
Jeder Tag, an dem du nicht l鋍helst, ist ein verlorener Tag.
(Charlie Chaplin)
|
| Opcije Teme |
|
|
| Način Prikaza |
Linearni Mod
|
Pravila upisivanja
|
Nemo?e? upisati nove diskusije
Nemo?e? odgovarati na upise